Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Richard Hammond's Workshop S02E07 [VYDÁNO]

upraveno 19. únor v Titulky
  • anglické titulky: NE
  • verze: 1080p.web.h264-b2b
  • Překlad: 99 %
  • Korektura: 50 %
  • Časování: 99 %
  • Vydáno: 19.02.2023
  • Download: http://topgear.sovicka.net

Komentáře

• upraveno 7. leden
    S hrůzou jsem dnes zjistil, že sedmý díl nemá v sobě anglické titulky :(
    A ani je nikde nemůžu dohledat :|
  • Tenhle pořad, to je peklo koukám :neutral: Já se po něčem mrknu, ale když nejsou, tak možná nejsou...ach jo :-O
  • Hledal jsem to včera i dneska, ale kde nic, tu nic, a to pro 7.-10. díl, které všechny nemají titulky. Zkusil jsem také stáhnout jiný release videa, ale je také bez titulků. No nic, začal jsem hlemýždím tempem :(
  • Tak já taky nic. Stáhl jsem kdeco, ale nic :-( To je peklo tohleto :-(
  • Fanoušek se snažil pomoci výstupem transcriptu, ale zatím z toho mám rozporuplné pocity. Nevím, jestli mne to nakonec spíš nezdržuje. Kdyby z toho byly nějak rozumně titulky alespoň načasované, že by člověku odpadlo to, ale ono to vyjelo celý díl na 84 titulcích... k tomu pak přijde to, že jsou tam i dost nesmysly - bodejť by ne, když Greenhouseovi mluví jako huhňající medvědi. ;)
  • Tak twist tohohle dílu mne opravdu dostal.
  • Strašně moc díky! Musela to bejt děsná piplačka :-)
  • Rádo se stalo, ale je to teda běs :| Snažím se udělat aspoň pár minut denně, ale často ani na to nemám čas. Navíc od příštího týdne jsem na 14 dní úplně mimo... Takže další díly fakt hned tak nebudou :#
  • upraveno 23. únor
    Říkám si, jestli to má cenu... Já a asi i dost dalších budem samozřejmě hrozně rádi a vděční, ale to nevím, kolik nás takových je...jestli za to jako stojíme :smile: Moc chvalozpěvů se tu neozývá :wink:
    Každopádně když to dokončíš, máš náš neskonalej vděk a obdiv, ale nestojí to za to, aby ses kvůli tomu strhal :wink:
    Já se sem budu pravidelně vracet a budu doufat, že jsme za to stáli :smiley:
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.