A já taky děkuju! Moc! Sám vím, co to dá často za práci, přemáhání a odříkání :-) Mě teď na EDNĚ čekají titulky pro celou novou 33.sérii TG a nemám na to vůbec čas ani náladu :-/ Ale musím se překonat, tak trochu na to pořád rád koukám :-)
Bohužel nejlepší drajv to chytlo ve 24 a 25 sezóně, kdy tam byl Matt LeBlanc, to skoro dosáhlo té úrovně zábavnosti, jako dřív, ti tři si prostě sedli (23 s Chrisem Evansem ani nezmiňuju, děs). Jenže pak přišlo nový trio, zůstal jen Chris Harris a i když je fajn, nezapadlo to úplně dobře. První sezónu to bylo vyloženě...ee... Pak se ale nějak uklidnili a sedli si, a dneska je to takový koukatelný. Našli si role a polohy projevu a párkrát to bylo vyloženě fajn :-) Jede to na automatiku a dost to opakuje starý věci. Ale je to jiný a rozhodně to stojí za kouknutí :-) Hodně se to jakoby uzavřelo zpátky do Británie, je to lokálnější. A já mám při překladu největší problém s tou jejich angličtinou, zhusta to prokládaj krajovýma výrazama a místníma zvyklostma...někdy googlím jak protrženej ;-) Někdy je to jak poslouchat povídání moraváka s jihočechem ;-)
Komentáře
Ďakujem za celú sériu.
Už jsem se do toho rovnou pustil