Ako dlho zvyčajne trvá kým titulky schvália? Stále to zobrazuje "ešte nepublikované" a keďže nie som prekladateľ ani nemám prémiový účet, tak sa mi to stiahnuť nedá. A klasická stránka titulky.com nenájde nič.
nj, jejich systém je dost na p.r.d. pokud člověk není profláklý překladatel, který tam sype miliardu titulků denně dám to tedy i k nám na klasické stažení, vydrž...
Vďaka, dve chybičky som postrehol: "331 00:16:39,200 --> 00:16:41,159 Takže musíme odříznout nohu" nohu -> stopu (dĺžka)
"635 00:31:25,640 --> 00:31:29,799 napájet naší drahocennou elektřinou, kterou jsem potřeboval pro své fanoušky." fanoušky -> ventilátory
Inak, čakal som od TGE trošku viac, dá sa to pozrieť, ale je to hodne hrané. Myslel som, že to bude skôr ako boli Ničitelia mýtov. Že tam bude viac o stavaní/výrobe s pomocou dostupných materiálov, nie že povedia vyrobíme koleso na vodný mlyn, strih, a koleso je hotové.
Komentáře
https://beta.titulky.com/?action=detail&id=0000343394
Příští týden další díl. Už jsou sice všechny venku, ale víc než jeden týdně nedám.
Stále to zobrazuje "ešte nepublikované" a keďže nie som prekladateľ ani nemám prémiový účet, tak sa mi to stiahnuť nedá.
A klasická stránka titulky.com nenájde nič.
"331
00:16:39,200 --> 00:16:41,159
Takže musíme odříznout nohu"
nohu -> stopu (dĺžka)
"635
00:31:25,640 --> 00:31:29,799
napájet naší drahocennou elektřinou,
kterou jsem potřeboval pro své fanoušky."
fanoušky -> ventilátory
Inak, čakal som od TGE trošku viac, dá sa to pozrieť, ale je to hodne hrané. Myslel som, že to bude skôr ako boli Ničitelia mýtov. Že tam bude viac o stavaní/výrobe s pomocou dostupných materiálov, nie že povedia vyrobíme koleso na vodný mlyn, strih, a koleso je hotové.